program


Arkæologi på Trelleborg

Arkæologi på Trelleborg

Kom med på rundvisning på den 1000 år gamle ringborg.
OKT: 08. | 09. | 10.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 10. Oktober 2021 13:00

Kom med rundt på udstillingen og hele museets område. Hør om fortællingen om livet på Harald Blåtands vikingeborg og få indblik i en tid, hvor der skete store ændringer i Danmark. Vi ser nærmere på arkæologernes arbejde og hører om, hvad sporene efter borgen med de 31 langhuse kan fortælle os.

Datoer
OKT: 08. | 09. | 10.

Varighed
Kl. 13.00 – 14.00

Mødested
Vikingeborgen Trelleborg, Trelleborg Allé 4, 4200 Slagelse

Praktisk
Påklædning efter vejret.

Priser
50. kr. – Børn og unge under 18 år gratis.

Antal
Min. 5 og maks. 50. personer

Arrangør
Vikingeborgen Trelleborg

Aktuelt


Søndag den 7. april har vi den store ære af at kunne præsentere et ikon indenfor dansk lyrik, nemlig Pia Tafdrup. Vi har inviteret hende i anledning af vores nyåbnede sanseudstilling FABRICA af Eva Steen Christensen og Nikolaj Danielsen, idet Tafdrup har arbejdet indgående med sanserne i forbindelse med sin lyriske kvintet 'De fem sanser' bestående af ”Smagen af stål”, 2014, ”Lugten af sne”, 2016, ”Synet af lys”, 2018, ”Lyden af skyer”, 2020 og ”Berøringen af hud”, 2022. Pia Tafdrup vil til Forfattersalonen fortælle om det sanselige arbejde med tilblivelsen af værket samt læse op fra digtsamlingerne. Vi glæder os til at se dig til en fantastisk lyrisk eftermiddag på museet.

Når mørket sænker sig over det gamle slot, bliver fortiden levende. Fra kælder til kvist, sætter vi levende lys op for at jage skyggerne på flugt, mens vi går rundt og fortæller om de grever og grevinder, der har boet på Gram Slot og spredt skræk og rædsel blandt tjenestefolkene.

Tilmelding til PROPA Ordinært Landsmøde lørdag d. 27. april 2024 kl. 10.00 – 15.30 på Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart. Tilmelding og betaling skal være sket senest fredag den 29. marts 2024

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.